Το κάτωθι εικονικό ερωτηματολόγιο, έχει καταρτιστεί με μοναδικό γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται τόσο για τα προϊόντα μας, όσο και για την επιπλοπαραγωγή εν γένει. Παρότι μετά χαράς θα σας καλωσορίζαμε στον προσωπικό μας εταιρικό χώρο, να λύσουμε τις όποιες απορίες σας δια ζώσης, και να δείτε τα επιπλικά εμπορεύματά μας από κοντά, θεωρούμε απαραίτητο μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον υποψήφιο αγοραστή, λύνοντάς του γρήγορα και χωρίς κόπο απορίες και βασικά ερωτήματα που συνήθως εγείρονται, σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

 

Γιατί να επιλέξω τα έπιπλα ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ;

  • Τα ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ συνδυάζουν την άνεση και την ποιότητα με τη διαχρονικότητα. Σεβόμαστε την επιρροή του χρόνου και την σημασία της παράδοσης στον ανθρώπινο πολιτισμό αλλά, παράλληλα, έχουμε και την πεποίθηση ότι καμία αλήθεια και κανένα έργο δεν γεννιέται, αν αυτό δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας πρότερης ανάγκης που το ίδιο το έργο ικανοποιεί. Συνεπώς, κάθε άνθρωπος δεν γίνεται μόνο μέτοχος και συνεχιστής μιας παράδοσης, μιας ανάγκης ξένης από τον εαυτό, αλλά και δημιουργός της δικής του, των δικών του αναγκών. Η πορεία της Τέχνης -και ναι, θεωρούμε την επιπλοποιεία ως τέτοια- στο πέρασμα των αιώνων αποτελεί καθαρή απόδειξη της ατομικής ευθύνης στη δημιουργία παραδόσεων.

  • Έχοντας, λοιπόν, ως προτεραιότητα το σεβασμό στις ιδιαίτερες προσωπικές προτιμήσεις, ανάγκες και αισθητική του κάθε ανθρώπου, και αναγνωρίζοντας ότι “Κάθε άνθρωπος, ένα άστρο από μόνος του!”, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών, όπως ειδικές διαστάσεις, χρώματα κ.λπ, έτσι ώστε και ο πιο απαιτητικός πελάτης, και το εννοούμε αυτό, να μη μείνει παρά ολότελα ικανοποιημένος από το εξατομικευμένο αυτό αποτέλεσμα. Επίσης, κατά συνείδηση θα λέγαμε, αναγνωρίζοντας τη σημασία της “έσω” τροφοδοσίας στη βιομηχανική και εμπορική ανάπτυξη, σήμερα αναγκαία όσο ποτέ, ο κύριος όγκος τον επίπλων παράγεται από Έλληνες επιπλοποιούς, αυστηρώς επιλεγμένοι για την αριστεία τους, το μεράκι τους και την πιστότητα στις διαχρονικές αρχές της επιπλοκατασκευής.

Πού βρίσκεται το κατάστημά;

  • Το κατάστημά μας βρίσκεται στον κόμβο μεταξύ Μεσογείων και Φειδιππίδου, πλησίον του “Πύργου των Αθηνών”, όσο και του Νοσοκομείο “Παίδων”. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ για να δείτε τον Google χάρτη μας.

 

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή των αγορασθέντων προϊόντων;

  • Το μεγαλύτερο ποσοστό των επίπλων μας είναι ετοιμοπαράδοτα και θα βρίσκονται στον χώρο σας εντός ολίγον ημερών. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 15 ημέρες.                                  

Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

  • Για να ξεκινήσει η ετοιμασία μιας παραγγελίας θα πρέπει να έχει καταβληθεί η συμφωνηθείσα προκαταβολή. Η εξόφληση γίνεται μετρητοίς κατά την παράδοση των επίπλων. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα και να επωφεληθείτε από άτοκες δόσεις (ο αριθμός τους εξαρτάται από την κάρτα αλλά και το ύψος του ποσού). Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μιαν ηλεκτρονική αγορά μέσω της παρούσας ιστοσελίδας της επιχείρησης. Όπως και να έχει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποια απορία.

Ποιο είναι το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης;

  • Για παραδόσεις εντός Αττικής η εταιρεία μας παραδίνει και τοποθετεί χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στον προσωπικό σας χώρο. Οι παραδόσεις εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, Για παραδόσεις εκτός Αττικής συνεργαζόμαστε με τις οικονομικότερες αλλά και ασφαλέστερες εταιρίες μεταφορών.

 

Σε περίπτωση προσωπικής αβεβαιότητας για το ποια θα ήταν η ιδανική επιλογή επίπλων για τον χώρο μου, ή και τοποθέτησή τους, πώς θα μπορούσατε να βοηθήσετε;

  • Η πολυετής πείρα μας στο χώρο των επίπλων, αλλά και η ολοένα ζήτηση των υπηρεσιών διακόσμησης και συμβουλευτικής διακοσμητικής, μας εξοπλίζει με την αδιαμφισβήτητη  ικανότητα αυτού που ονομάζουμε “Παραστατική Πρόταση”, δηλαδή προτάσεις που είναι στο χρόνο δοκιμασμένες, άρα επιτυχημένες, ακριβώς επειδή βασίζονται στην εμπειρία. Τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν στον χώρο σας, με τη δική μας αρωγή αν το επιλέξετε, θα αναδειχτούν άλλα ταυτόχρονα θα αναδείξουν και το σπίτι σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την μελέτη χώρου σας και την προσαρμογή των επίπλων στην καλύτερη δυνατή διάσταση.